Tisza-féle csokoládé bonbon

2011-11-26

sponsored links


Ha valaki nem jártas a csokoládé temperálásában, vagy nincs türelme a bonbonkészítés aprólékos fázisaival bíbelõdni, de mégis saját készítésû édességgel szeretné karácsonykor meglepni a szeretteit, neki ajánlom ezt a klasszikus alapreceptet. Nagyon változatosan variálható. Az alap ganache-t nem csak kakaóporba, hanem gyakorlatilag bármibe (darált mandulába, dióba, chilibe stb.) lehet forgatni, így minden golyó más ízhatású lesz. A ganache-t is készülhet akár ízesített csokoládéból (pl. jó minõségû narancsos, málnás étcsokoládé) vagy különféle fûszerekkel. Ráadásul rendkívül gyorsan megvan, akár az utolsó pillanatokban is elkészíthetõ.

Hozzávalók:
        10 dkg 70 % étcsokoládé
        0,8 dl tejszín (állati!) ...

Folytats a blogon ... reformkorikonyha.blogspot.com/2011/11...

sponsored links

Keres?s