Tiramisu, de nem a hétköznapi

2012-02-20

sponsored links


A sok fõétel és sós finomság után jöhetnek a desszertek, fõleg, hogy azok a blogban úgy sincsenek túl súlyban!
A mai receptet kimondottan Debórának ajánlom, mivel a családban Õ a tiramisu szakértõ, remélem olvassa és elkészíti ezt a mennyei változatot, mert hihetetlenül jó!

Tényleg mennyei, ilyen jót még életemben nem ettem!

Az igazán jó tiramisu elkészítésének titka, hogy amikor a tojást, a sárgáját és a cukrot felverjük, jó sokáig tegyük, körülbelül 40 percig, hogy jó sûrû és kemény legyen, majd ehhez óvatosan keverjük a többi hozzávalót, hogy ne törjön össze, és tényleg hagyjuk egy fél napot hûtõbe, hogy jól összeérjenek az ízek és tökéletes legyen!
A másik nagyon fontos dolog, hogy az adott cukor mennyiséget, apránként adjuk a tojáshoz, mert úgy biztosabb a hatás!:-)

Ebben a variációban ricotta is van amitõl még krémesebb lett!

Nem is fecsérlek több idõt a beszédre, jöjjön a recept!:-)

Tiramisu con ricotta e frutti di bosco /
Tiramisu ricottával és erdei gyümölcsökkel

Hozzávalók  (2 személy részére): ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s