Tippek reggelire...
sponsored links
Eltelt az elsõ hét, úgy, hogy minden reggel ettem egy keveset. Nem mondom, hogy könnyen ment felkelni, és kimenni a konyhába elkészíteni, de mindig elõre megterveztem, hogy mit fogok enni, és amikor elkészült, már kimondottan jól éreztem magam. Fontos része a nap kezdetének, mivel ha megfelelõ ételt választunk, amivel az egész délelõttünket fitté varázsolhatjuk, akkor már megérte. Tényleg könnyebb így a napot megkezdeni, és nem kell szenvedni ebéd elõtt már fél órával, hogy majd kilyukad a hasunk, olyan éhesek vagyunk.
Nem ettem sokat, mert azzal sem lennék elõbbre, de nekem ezek az adagok bõven kitartottak az ebédig.
1. nap: Aszaltszilvás-mézes zabpehely
2. nap: Töltött bundáskenyér teával
Hozzávalók: 1 szelet kenyér, 1 szelet sajt, 1 szelet sonka, 1 tojás,
Egy szelet elfelezünk, majd megtöltjük sajttal és sonkával (vaj nélkül), összefordítjuk õket, egy felvert tojásban ...