Tippek még !

2012-01-20

sponsored links


   1./ A maradék  pörkölt  felhasználásánál már sokszor megcsináltam hogy  leszûröm a húst  összevagdalom apró darabokra . Készítek sós palacsintát  egy párat  és  a hússal megtöltöm úgy hogy nem göngyölöm a palacsinta tésztáját hanem   a húst középre pakolom kis halomba és ráhajtom négyrét a tésztát. A pörkölt levébe teszek tejfölt  és ezzel locsolom meg a palacsintát. (Ez a  húsos palacsinta.)
2./Húslevesben  fõtt megmaradt  zöldségbõl  lehet  kicsit feljavítva franciasalátát készíteni( összevagdalni a zöldséget, esetleg hozzá lehet még tenni  kevés zöldborsót fõzve,  savanyu uborkát feldarabolva , esetleg almát  és leönteni   kevés: majonéz-mustár-tejföl keverékével.
3./Megmaradt levestészta nagyon finom  ha : kevés zsírra tesszük és tojást ütünk rá  elkeverjük és  úgy süssük meg!
4./Ezt szintén már gyakorlatban többször így csináltam: sülthúst készítettem, de már csak kevés maradt másnapra, akkor készítettem egy kis lecsót  és ilyenkor  így  tálalom:  sülthús mellé lecsó és  sültkrumplit ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/01/...

sponsored links

Keres?s