Tippek

2011-11-14

sponsored links



A hétvégi egyik menü roppant egyszerû volt: Kacsacomb fõtt zöldségkörettel, rizzsel. 

És akkor itt most hadd osszak meg veletek két olyan praktikát, ami szögegyszerû ugyan, de páran nem tudnak róla, pedig hasznos dolog ám. 

Kacsa: Elveszi a kacsa kellemetlen illatát (a kacsaszagot, igen, sokan nem szeretik), és zamatossá teszi a húst ha sütéskor a húsok mellé negyedre vágott almadarabokat teszünk.

Zöldség: Kikísérleteztem, hogy hány perc alatt lehet roppanósra fõzni pár zöldséget. (ez nekem újdonság volt, igen)

Hogyaszongya: 

Répa (ha nyers) 4 perc (ha fagyasztott akkor 6)
Brokkoli (fagyasztott) 6 perc (ha kisebb rózsájú, akkor 4-5 elég)
Gomba (fagyasztott) 3 perc

Arra figyeljetek, hogy ...

Folytats a blogon ... konyhakobold.blogspot.com/2011/11/tip...

sponsored links

Keres?s