Tipp szõnyegmosáshoz

2011-10-03

sponsored links



A hétvégén szõnyegmosásra vállalkoztunk. Tudniillik a hálóban lévõ szõnyeg még nem volt kitisztítva, és hát, ráfért. A nappaliban lévõt emlékeink szerint tavaly karácsony elõtt vittük el kitisztíttatni, javult is sokat, de sajnos ez már nem látszik rajta. Világos ugyanis. Nagyon szép, de nem a legpraktikusabb. :)
Fõleg, hogy vannak rajta "járási útvonalak". Például az elõszobából a konyhát leválasztó bárpulthoz menet (ahová persze a kulcsokat is szoktuk tenni meg telefont stb.), épp egy fél-egy méteres szakaszon a szõnyegen át vezet az út. Persze ha az ember elfelejti kivinni ezeket a dolgokat az elõszobába, már nem veszi le újra a cipõjét, inkább rálép a szõnyegre. Szép csíkban jó piszkos lett. Szóval már ráfért a nagymosás.
Azt pontosan nem tudom, hogy ki volt a családban az ötletgazda a szönyegtisztítás módjára vonatkozóan, minden esetre az eredmény zseniális volt, bár tény, munka is volt vele egy kevés. És mindehhez nem kellett más, csak egy magasnyomású mosó (amit eredetileg az autóhoz vettek). Ajánlom mindenkinek. :)

A hétvégi ebédfõzés így megint kimaradt, hát ma végre újra beszabadulhattam a konyhába. Olyat akartam készíteni, amiben csak hús és zöldség van, semmi "töltelékanyag". És mivel a fûszernövénykéim hálásak a picit hûvösebb, ámbe napos idõért, abból ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/10/tipp-szo...

sponsored links

Keres?s