Tilápia rántva ? ketogén panír
sponsored links
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 1 kg tilápia – mély hûtött, melyet mindenekelõtt fel kell engedni és a szeleteknek száraznak kell lenniük, hogy jól panírozhatóak legyenek.
- Tegyük be mikróba, és a felengedés státuszában 30′-ig folytassuk ezt a mûveletet. Amennyiben nincs mikrohullámú sütõnk, akkor már elõzõ nap tegyük ki száraz helyre és szoba hõmérsékleten engedjük fel. A szeleteknek teljesen száraznak kell lenniük, így ha szükséges, akkor papírtörlõvel töröljük át.
- Alaposan keverjünk ki 5 db tojást 1 tk. sóval, készítsünk ki a panírozáshoz bambuszrostot és útifûmaghéjat.
- A sütõedényt alaposan forrósítsuk fel és a kókuszolajat folyamatosan adagolva végezzük majdan a sütést.
- A halszeleteket – bambuszrost, tojás, útifûmaghéj – panírozással folyamatosan rakjuk a tûzforró kókuszolajos sütõedénybe; a szeleteket lapáttal forgassuk meg, hogy mindkét oldala megpiruljon.
- Tetszõleges ketogén körettel, paleo majonézzel tálalhatjuk.