Tigrisrák spanyolosan, paradicsommal és mandulával, kõtálban

2011-10-27

sponsored links


Étlapunk azon étele következik, amely nagyon sok vendég kedvence. Ismét, a spanyol munkáim során látott és ott tanult ételt választottam, mely gyorsan elkészíthetõ, azon kívül mutatós is. Akár elõételnek, akár fõételnek is ehetjük. Tudom, nem mindennapos dolog, hogy az ember fogja magát, leszalad a közelben lévõ piacra, és feltankolja magát némi tigrisrákkal, de ez azért mégis csak egy étterem. Nosza, lássuk a medvét. Akarom mondani a tigrisrákot.

Egy vas serpenyõben melegítsük fel az olajt. A fokhagymát vágjuk szeletekre, majd tegyük bele a serpenyõbe és egy kicsit pirítsuk meg. Azonban, ennél a mûveletnél vigyázzunk, meg ne égjen a fokhagyma! Vegyük fel a lángot egy erõsebb fokozatra, és adjuk hozzá a rákokat. Folyamatosan kevergessük. Kevés sóval és borssal ízesítsük. Körülbelül 2 perc múlva, adjuk hozzá a kis ...

Folytats a blogon ... usubufood.blogspot.com/2011/10/tigris...

sponsored links

Keres?s