TEX - MEX HAL PIRÍTÓSRA
sponsored links
Konzerv ételeket nem igazán szoktam venni, hacsak nem halról van szó. Azokat viszont nagyon szeretem. Sima sós leves, olajos, paradicsomos, fûszeres-mártásos, haltörzses, sprotni vagy éppen aprított fajta... Bármelyik, bármikor. Most készítettem belõle egy finom hal "krémet", amolyan pirítós kenyérre való kencét. Baromi egyszerû, öt perc alatt készen van és egy kosárka pirítóssal, valamint egy pohár borocskával, kitûnõ õszi vacsora válik belõle. Vendégvárónak is tökéletes, hiszen elõre meg lehet csinálni, csak a kenyérpirítást kell idõzíteni.
Hozzávalók 4-5 személynek: 2 db. ovális alakú, konzerv paradicsomos heringfilé, 1 szál dundi újhagyma, 1 doboz Bonduelle kukorica - bab konzerv, 3 kanál sûrített paradicsom, 4 kanál ketchup, 1 kanál chili szósz, 1 magozott és aprított ...