TEPSIS CUKKINI

2014-04-09

sponsored links

TEPSIS CUKKINI


SzeretjĂŒk a cukkinit, ha szezonja van, akkor prĂłbĂĄlom minĂ©l többször az asztalra varĂĄzsolni, minĂ©l többfĂ©le formĂĄban. TĂ©nyleg kedveljĂŒk sĂŒtve, rĂĄntva, fĂ”zve, minden mĂłdon. :)

Ez a fogĂĄs elkĂ©szĂ­thetĂ” forrĂł olajban is, de mivel Ă©n nem kĂ©szĂ­tek semmit olajban kisĂŒtve - illetve nagyon elvĂ©tve csak, Ă­gy egyszerĂ»bb volt a lenti mĂłdon megsĂŒtni a cukkinit. Finom, egyszerĂ» Ă©s nagyon lightos ebĂ©d vagy vacsora ötlet..:)


HOZZÁVALÓK

2 nagyobb cukkini
7 dkg liszt
1 tojĂĄs
1/2 dl tej
1 tk sĂŒtĂ”por
1/2 tk sĂł
1 ek olaj

ELKÉSZÍTÉSE

  1. A cukkinit ha nagyok, akkor megpucolom, Ă©s azt követĂ”en hosszĂĄban felszeletelem. Ha zsenge mĂ©g a cukkini, akkor elegendĂ” csak alaposan megmosni Ă©s Ășgy felszeletelni.
  2. A palacsintatĂ©sztĂĄhoz valĂłkat összekeverem. 
  3. A felszeletelt cukkiniket egy tepsibe raktam, majd nyakon öntöttem a tĂ©sztĂĄval Ă©s 180 fokon aranysĂĄrgĂĄra sĂŒtöttem, majd nĂ©gyzetekre vĂĄgva tĂĄlaljuk. Ha valaki szeretnĂ©, akkor a felszeletelt cukkini darabokat a palacsinta tĂ©sztĂĄba mĂĄrtogatva forrĂł olajban is kisĂŒtheti, Ășgy is nagyon finom lesz.

Ha Google+-on szeretnĂ©l hozzĂĄm csatlakozni, ide kattints.



Folytatás a blogon ... splitinapok.blogspot.com/2014/04/teps...

sponsored links

Keres?s