TEPSIS CUKKINI
sponsored links
TEPSIS CUKKINI
SzeretjĂŒk a cukkinit, ha szezonja van, akkor prĂłbĂĄlom minĂ©l többször az asztalra varĂĄzsolni, minĂ©l többfĂ©le formĂĄban. TĂ©nyleg kedveljĂŒk sĂŒtve, rĂĄntva, fĂ”zve, minden mĂłdon. :)
Ez a fogĂĄs elkĂ©szĂthetĂ” forrĂł olajban is, de mivel Ă©n nem kĂ©szĂtek semmit olajban kisĂŒtve - illetve nagyon elvĂ©tve csak, Ăgy egyszerĂ»bb volt a lenti mĂłdon megsĂŒtni a cukkinit. Finom, egyszerĂ» Ă©s nagyon lightos ebĂ©d vagy vacsora ötlet..:)
2 nagyobb cukkini
7 dkg liszt
1 tojĂĄs
1/2 dl tej
1 tk sĂŒtĂ”por
1/2 tk sĂł
1 ek olaj
ELKĂSZĂTĂSE
- A cukkinit ha nagyok, akkor megpucolom, Ă©s azt követĂ”en hosszĂĄban felszeletelem. Ha zsenge mĂ©g a cukkini, akkor elegendĂ” csak alaposan megmosni Ă©s Ășgy felszeletelni.
- A palacsintatésztåhoz valókat összekeverem.
- A felszeletelt cukkiniket egy tepsibe raktam, majd nyakon öntöttem a tĂ©sztĂĄval Ă©s 180 fokon aranysĂĄrgĂĄra sĂŒtöttem, majd nĂ©gyzetekre vĂĄgva tĂĄlaljuk. Ha valaki szeretnĂ©, akkor a felszeletelt cukkini darabokat a palacsinta tĂ©sztĂĄba mĂĄrtogatva forrĂł olajban is kisĂŒtheti, Ășgy is nagyon finom lesz.
A Facebookon itt tudtom hozzĂĄm csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzåm csatlakozni, ide kattints.