Tepsiben sült császárszalonna - U1
sponsored links
Amikor már nagyon szeretne az ember egy jó szalonnát sütni tábortûznél és éppen akkor hetekig vacak az idõ, esõs, szürke és kiszámíthatatlan, ráadásul panelban lakik a 7. emeleten, akkor mit csinál?
Vesz szép császárszalonnát, tepsibe rakja és nagyon forró sütõben megsüti ;)
Tepsiben sült császárszalonna - uborkasalátával
Ez kell hozzá: 500 g ízlés szerinti húsos szalonna, nekünk most császár, de lehet kolozsvári is, bors, salátauborka, lilahagyma, petrezselyem és joghurt vagy tejföl ízlés szerint, só, ecet, xilit.
Így készül: Már bánom, hogy az ubisalit nem fotóztam le. Avval kezdtem, hogy megpucoltam az uborkát, legyalultam, pici sóval állni hagytam. Kinyomtam, majd enyhe ecetes salátalevet készítettem hozzá, amit szûken mértem. A lilahagymát ...