Tepertõs pogácsa... vagy töpörtyûs?

2011-09-22

sponsored links


Nem vagyok egy pogácsa sütõ bajnok. Valahogy nem megy olyan nagymamásan, hogy csak úgy összegyúrom és kész. Bizony majdnem szigorúan követnem kell a receptet, hogy sikerüljön. 
Ez most is így történt. Ezt a receptet követtem majdnem, és nem bántam meg. Itt és most hálásan köszönöm Vicikónak, hogy közre adta ezt a pogi receptet. Nem kell dagasztani, hajtogatni, órákig pihentetni a tésztát. Csak összegyúrni, nyújtani szaggatni és sütni. Az eredmény valóban egy könnyû tésztájú, jól kinézõ és nagyon finom tepertõs pogácsa.
Én egy kicsivel több tepertõt és zsírt tettem bele,mert nagyon száraz volt a tepertõ, a sütõport pedig egyszerûen  kifelejtettem. Egyébként pont úgy csináltam, ahogy Vicikó leírta:
Az élesztõt a langyos tejben feltuttatjuk. A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, borsot, a sütõport, a ...

Folytats a blogon ... annifakanala.blogspot.com/2011/09/tep...

sponsored links

Keres?s