Tengeri sügér édesköménypürével és pirított füstös-gombával

2015-01-28

sponsored links

tengeri_suger_edeskomenypurevel_parajjal.jpg

Hosszú idõ után ez lesz az elsõ posztom, ami nem azt jelenti, hogy eddig nem fõztem - sõt talán még többet is volt a kezemben fakanál. Sokat fõztem, befõztem, de nem volt idõm lejegyezni, maximum lefotózni. Sok ételt, amit készítettem, majd a szezonjában posztolom, hiszen például hol vesz az ember ilyenkor friss vajbabot.  Annyi  változás lesz, hogy inkább a kifinomultabb, de nem feltétlen sok hozzávalós fogásaim teszem közzé. Sokkal több lesz a sous vide elkészítési mód, mert igen gyakran használom a mostanra már a konyha szerves részévé vált SV cirkulátort. Próbálok továbbra is szezonális maradni és minõségi alapanyagokból fõzni, bár még mindig nagyon nehéz bizonyos alapanyagok beszerzése. De azt vallom továbbra is, hogy nagyon könnyû ízes és jó állagú ételt fõzni, ha mindezt jó alapanyagokból, megfelelõ konyhatechnológiai fogásokat alkalmazva tesszük.

A mostani ételt egyik nagy kedvencemmel a tengeri sügérrel készítem, de természetesen más fehérhúsú hallal is mûködik. Örvendetes, hogy ...


Folytats a blogon ... afickofakanallal.blog.hu/2015/01/28/t...

sponsored links

Keres?s