Tengeri sügér becsomagolva...
sponsored links
Ha halat veszek általában mindig egészben veszem, mert szerintem egészben sütött halnál nincs is jobb, sokkal finomabb az íze, mint a kifilézett változatnak, a halcsontok adnak egy extra finom ízt. A kisebb-közepes méretû halak elkészítése, pedig legjobb sütõpapírba vagy alufóliába csomagolva, sütõben sütve. A fûszerezést illetõen végtelen a variáció...most édeskömény, citrom és kapor dominált, de nagyon szeretem az ázsiai ízkombinációt, chili, fokhagyma, gyömbér, lime, szójaszósz és sok-sok koriander...mhmmm.
Hatalmas elõnye, hogy csak tányért kell mosogatni utána és amíg a hal sül elkészül mellé a saláta, vagy bármilyen más köret is, tehát tökéletes 30 perces vacsora.
Hozzávalók:
1 közepes kb 30dekás tengeri sügér (vagy bármilyen más hal) egyben, tisztítva
1 db édeskömény felszeletelve
1 citrom felkarikázva ...