Teljes kiõrlésû zsemlék

2012-05-16

sponsored links


Csiribi-csiribá

Tudok varázsolni...Csak gondolnom kell rá,és bõ fél órán belül asztalon a ropogós,friss,finom zsemle.S aki erre megtanított:Duende
Mikor a legutóbbi bejegyzésem megírtam,körülnéztem a kedvelt bloggerjeim konyháiban is.Az utóbbi idõszakban erre sajnos ritkán volt idõm.S bár én is megsütöttem a sconet,nekem sosem jutott volna eszembe,hogy így továbbgondoljam a receptet.Még szerencse,hogy Duendének viszont igen.

Teljes kiõrlésû zsemlék,fél óra alatt

Kicsit módosítottam a recepten,nálam rozsliszt és korpa is került bele.Frissen ropogós,hihetetlenül finom ízû.Vétek lenne megpakolni felvágottal.Jóféle vaj,néhány friss retek,vagy nyáridõben paprika,paradicsom, és kész is a finom,egészséges,laktató reggeli.


Hozzávalók(12 db-hoz):

30 dkg fehérliszt
10 dkg teljes kiõrlésû liszt
10 dkg rozsliszt
kis maroknyi búzakorpa(elhagyható)
1 csapott mokkáskanál sütõpor
1 csapott mokkáskanál szódabikarbóna ...

Folytats a blogon ... alegjobbotthon.blogspot.com/2012/05/t...

sponsored links

Keres?s