Teljes kiõrlésû magvas kenyér

2015-02-16

sponsored links


Akár hétköznap (este) is bevállalható mutatvány.

Míg felfut az élesztõ, kimérjük a szárazanyagokat, aztán egyszerûen összekeverjük egy tálban fakanállal, sütõformába simítjuk, kelni hagyjuk és kisütjük.
Ennyi.
A teljes kiõrlésû liszt mellett van benne pici fehér liszt is, zabpehely és sok-sok mag, nagyon finom kis kenyér sült belõle.
Arról nem beszélve, hogy 2 nap múlva mennyire jó volt a maradékából a pirítós... Az a sok finom mag benne... Hmmmmmmmm...


Teljes kiõrlésû magvas kenyér

Elkészítési idõ: 90 perc

Hozzávalók egy 10x30 cm-es hasábformához: ...

Folytats a blogon ... www.chefviki.hu/2015/02/teljes-kiorle...

sponsored links

Keres?s