Telepatikus melegszendvicskészítés :)

2011-11-19

sponsored links


Mindig elgondolkodom rajta, hogy vajon létezik-e telepátia, azonos hullámhossz, vagy nevezzük akárminek: megérezhetjük-e, hogy épp a másik, messze tõlünk, mire gondol, mire vágyik. Vagy csupán az együtt töltött évek rutinja teszi, ha egy-egy dologra ráhibázunk? Vagy csak szimpla véletlen? Érdekes kérdés. :)
Minden esetre pénteken felhívtam az uramat, szeretne-e valami vacsit ha hazajön a "gyárból", mégiscsak péntek van, végre jön a hétvége, az irodaházi gyorsétterem meg azért csak nem az én fõztöm. Elõször nemleges választ kaptam, mondván, elég lesz valami hideg is, felvágott, sajt, ilyesmi. Persze én addigra már felállítottam magamban két alternatívát arra vonatkozóan, hogy mi lehetne a vacsi - egyik fõtt kaja lett volna, másik gombakrémes melegszendvics. Mivel párom a hideg vacsira szavazott, gondoltam, nem szólok neki, majd mire hazaért meglepem a melegszendviccsel.
Már elkezdtem öltözni a bevásárláshoz, megírni a bevásárlólistát, mi is kell hétvégre, mikor visszahív telefonon, hogy hát gondolkodott és igazából melegszendvicset enne szívesen, nem csinálnék-e inkább azt neki vacsira. Jót nevettem ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/11/telepati...

sponsored links

Keres?s