Tejszínhabos puding alagút
sponsored links
Ez egy gyorsan elkészülõ desszert. Nekem még egy órába sem került az elkészítése , finom, laktatós és mutatós, mindenki kedvence.
Hozzávalók: 250g darált keksz(de lehet kókuszreszelék, dió), 1 liter tej, 3 tasak kakaós vagy csokis pudingpor, 10 evk. cukor, 100 g vaj. Még: 1 tasak tejszínhabpor, 130 ml hideg tej.
Egy nagy gáztepsit sütõpapírral kibélelünk, az aljára beleszórjuk a darált kekszet. Megfõzzük a pudingot a szokásos módon, majd ha langyosra hûlt belevágjuk a vajat és jól elkavarjuk. A pudingot a kekszre símítjuk és hûlni hagyjuk. Míg hûl , addig kikavarjuk a tejszínhabot, a pudingra kenjük és tetszés szerint felszeleteljük.
Mindegyik szeletet szép óvatosan feltekerjük és azonnal tálaljuk.