Tejszínes zöldséges (vad)lazacragu
sponsored links
Ma délelõtt csavarogni voltunk, és olyat szerettem volna készíteni ebédre ami finom, gyorsan készen van és nem utolsó sorban egészséges is. A tejszínes zöldséges pulykaragu mintájára készült ez a finom halas étel.
Életem párja jó nagy tányérral becsavart belõle, kiskorú két pofára tömte magába. Elsõszülöttemtõl olyan bókot kaptam, hogy én vagyok a legjobb szakácsnõ akit ismer (nem mintha sok nõi ismerõse lenne :D )
Egy szó mint száz nagyon finom lett.... Gyorsan el is készült összesen 20-25 percre volt szükségem és már ehettünk is.
Rizzsel kezdtem... 2 ek vajon megpirítottam 2 csésze rizst és felöntöttem 3 csésze vízzel, meg sóztam. Eközben 2 ek vajon és 1 ek olíva olajon üvegesre hevítettem 1 fej apróra vágott vörös hagymát, és 3 gerezd fokhagymát.
Ezután 20-25 dkg vegyes mirelit zöldsége(borsó, kukorica, gyöngyhagyma, pritamin paprika, sárga répa és gomba) tettem hozzá át forrósítottam. Ezalatt a rizs felforrt elzártam alatta a (villany) tûzhelyet és lefedve magára hagytam a forró ...