Tejszínes zöldborsófõzelék sült kolbásszal

2012-06-06

sponsored links


        1 üveg zöldborsó ( 720 ml)
        1 dl tejszín
        1 vöröshagyma
        1 gerezd fokhagyma
        fél csokor petrezselyem zöldje
        só, cukor
        2 evõkanál liszt
        olaj

        2 pár debreceni kolbász

Friss zöldborsó híján üvegeset használtam, de a család így sem panaszkodott. Egy kis olajon közepes lángon üvegesre pároljuk a kis kockákra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, valamint az apróra vágott petrezselymet. Jól átforgatjuk, enyhén megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót levével együtt. Adunk még hozzá ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/VerusKonyhja/...

sponsored links

Keres?s