Tejszínes Tönköly ragu - Barna rizzsel
sponsored links
Ez az a recept amelyet bevethettek a rohanó hétköznapokban, vagy akár egy vasárnapi ebédként.
Semmivel nem kerül több idõbe az elkészítése, mint egy hagyományos, savasító - húsos ételnek.
Az étel fõszereplõi a : tönköly fehérje és a barnarizs.
Mindkettõ a szuper egészséges ételek kategóriájába tartozik.
A tönköly fehérjérõl itt olvashattok részletesen, mivel írtam már róla korábban.
És manapság a konyhám egyik kedvelt alapanyaga lett.
Tipp: A barnarizs pedig tudjuk, hogy mennyi rostban és ásványianyagban bõvelkedik.
Továbbá a barnarizs jótékony hatást gyakorol az egész emésztõrendszerre, mivel megnyugtatja és tisztítja. A kínai orvoslás a barnarizst tartja a legkiegyensúlyozottabb gabonafélének, édes íze, semleges energiája tápláló, gyomorerõsítõ, nyálkahártya bevonó, gyulladáscsökkentõ, allergiaellenes hatása miatt.
A fõtt, sótlan rizs rendszeresen fogyasztva csökkenti a magas vérnyomást, szabályozza a vércukorszintet.
A lúgosító étrend egyik fõ összetevõje. Mindenkinek ajánlom, de leginkább azoknak akik bármiféle gyomor,- bél problémákkal küszködnek, hogy gyakran szerepeljen az étrendjükben.
Hozzávalók a raguhoz ( 3-4 fõre)
250 g natúr tönköly fehérje ( nem egyenlõ a szejtánnal!) ...