Tejszínes, tárkonyos húsgombóc leves

2011-04-28

sponsored links


Hozzávalók: 2 ek. szõlõmagolaj, 30 dkg darált pulykahús, 1 tojás, 2 dl növényi alapú fõzõtejszín, 2 db sárgarépa, 1db fehér répa, biovegeta, étkezési kukoricakeményítõ, bors, 1 mk. tárkony, fél citrom

Elkészítése: az olajra dobjuk a megtisztított és karikára szeletelt zöldségeket. Megdinszteljük õket. Ízesítjük a vegetával, borssal, tárkonnyal, majd felöntjük 1,5 l vízzel és lassú tûzön addig fõzzük a zöldségeket, míg asok meg nem puhulnak. Közben  a darált pulykát összekeverjük egy egész [...]


Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/04/tejs...

sponsored links

Keres?s