Tejszínes gombás burgonyafelfújt csirkemellel

2012-02-17

sponsored links


        1 kg burgonya
        4 nagy fej gomba
        4 fej vöröshagyma
        1 csirkemell (50 - 60 dkg)
        5  tojás
        3 dl fõzõtejszín
        2-2,5 dl tejföl
        só, bors, fokhagyma granulátum
        fél csokor petrezselyem zöld, vagy szárított petrezselyem
        20 dkg reszelt ementáli vagy trappista sajt
        olaj a sütéshez

A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük 2-3 csipetnyi fokhagyma granulátummal és legalább egy óráig pihentetjük.  Azért nem használtam friss fokhagymát, hogy a sütés közben ne égjen meg.

A krumplikat héjában megfõzzük, meghámozzuk és kb. fél cm-es karikákra vágjuk. A hagymákat ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/VerusKonyhja/...

sponsored links

Keres?s