Tejszínes citromtorta
sponsored links
Szilveszterre és új évre készült, pedig nem akartam már sütni. A karácsonyi sütésbõl maradt rengeteg lereszlt héjú citrom, hát ezeket csak nem hagyhattam megromlani. A citromos sütiket meg különben is nagyon kedveljük és nem bántam meg, hogy elkészítettem, különlegesen finom torta lett.
A citromos krém hozzávalói:
25 dkg mascarpone (vagy házi krémsajt)
10-15 dkg porcukor (ízlés szerint)
3 cirtom leve és héja (ha van)
1 tk. vanília esszencia
4 dl tejszín
A citromos krém hozzávalói:
25 dkg mascarpone (vagy házi krémsajt)
10-15 dkg porcukor (ízlés szerint)
3 cirtom leve és héja (ha van)
1 tk. vanília esszencia
4 dl tejszín
A piskótának a receptjét most nem írom le, egyszerû 4 tojásos piskótát sütöttem, amit 3 felé vágtam. Sokkal jobban nézett volna ki sötétebb piskótával, de majd ...