Tejsz?nes z?ldbabf?zel?k szez?mmagos lazaccal
sponsored links
T?bbnyire ny?ron k?sz?tem ezt a finom f?zel?ket. Piacon ha r?akadok a friss vajbabra meg az illatos z?ldpetrezselyemre, m?g aznap megf?z?m.
Sz?ks?g?nk van: di?nyi hagym?ra, 500 g z?ldpaszulyra, 1 evk. lisztre, 500 ml f?z?tejsz?nre, egy nagy csokor petrezselyemz?ldre, s?, borsra.
A paszulyt megtakar?tjuk, kisebb darabokra t?rdelj?k, megmossuk, enyhe s?s v?zben el?f?zz?k.
Az apr?ra v?gott hagym?t ?vegesre p?roljuk, megsz?rjuk liszttel, hozz?adjuk a megp?rolt babot, kev?s vizet ?nt?nk r?,majd mehet r? b?tran a tejsz?n. Megsz?rjuk apr?ra v?gott z?ldpetrezselyemmel, s?zzuk, bors?zzuk, j?l kiforraljuk ?s m?r t?lalhatjuk is.
S?lt szalonn?val pr?b?lt?tok? S?lt lazaccal is kir?ly!!!