Tejkrém pisztáciával, eperrel

2017-06-07

sponsored links


Hozzávalók 4-5 személyre:


a tálaláshoz:

  • pisztácia
  • eper




  • A rizslisztet 2-3 dl tejjel, kézi habverõvel elkevertem, a maradék tejet felforraltam.
  • Hõkiegyenlítéses módszerrel hozzáadtam a lisztes elegyet, és kis lángon, folyamatosan kevergetve besûrítettem.
  • A tûzrõl lehúzva elvegyítettem benne a rózsavizet és a cukrot.
  • Tálkákba adagoltam, és miután szoba-hõmérsékletû lett, néhány órára hûtõbe tettem.
  • Tálalás elõtt a tetejét durvára vágott pisztáciával és eperdarabokkal díszítettem.



A desszert a Mizo laktózmentes termékeivel készült, háttér a Fotókelléktõl. A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin márciusi számában is.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/06/tejkrem-p...

sponsored links

Keres?s