Tejfölös zöldbabfõzelék

2012-07-05

sponsored links



Hozzávalók 

a fõzelékhez: 50 dkg zöldbab, 2 dl tejföl, 1 fej hagyma, 2 evõkanál olaj, 1 evõkanál liszt, 1 evõkanál cukor, só,bors, pirospaprika, ecet ,1 csokor petrezselyemlevél; 

a fasírthoz: 30 dkg darált hús, 1 tojás,10 dkg zsemlemorzsa, 2 cikk fokhagyma,só, bors, õrölt pirospaprika, 1 csokor petrezselyemlevél, 3 dl olaj a sütéshez

Elkészítése: a hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Félrehúzzuk, rászórjuk a pirospaprikát és a borsot  majd felöntjük vízzel és felforraljuk. Míg felfõ, a zöldbabot megmossuk és feltördeljük majd hozzáadjuk. Sóval  ízesítjük és ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2012/07/te...

sponsored links

Keres?s