Tejfölös zöldbabfõzelék
sponsored links
Hozzávalók
a fõzelékhez: 50 dkg zöldbab, 2 dl tejföl, 1 fej hagyma, 2 evõkanál olaj, 1 evõkanál liszt, 1 evõkanál cukor, só,bors, pirospaprika, ecet ,1 csokor petrezselyemlevél;
a fasírthoz: 30 dkg darált hús, 1 tojás,10 dkg zsemlemorzsa, 2 cikk fokhagyma,só, bors, õrölt pirospaprika, 1 csokor petrezselyemlevél, 3 dl olaj a sütéshez
Elkészítése: a hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Félrehúzzuk, rászórjuk a pirospaprikát és a borsot majd felöntjük vízzel és felforraljuk. Míg felfõ, a zöldbabot megmossuk és feltördeljük majd hozzáadjuk. Sóval ízesítjük és ...