Tejfölös, túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával
sponsored links
Tejfölös, túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával
Ez a hosszú név voltaképpen egy túrós csusza rokont takar. A sajt és a sonka teszi ezt a fodros nagykocka tésztát még finomabbá. Tulajdonképp azt a címet is adhattam volna, hogy Sajtos túrós csusza sonkávalHozzávalók:
Elkészítés:
A tésztát felteszem fõni . Közben egy serpenyõben kevés olajon megsütöm a szalonnát. Kiveszem, majd megpörkölöm a sonkát, azt is kiveszem. Mindkettõt félreteszem. Lereszelem a sajtot.
A fõtt tésztát rászedem a zsiradékra, sózom, borsozom, kicsit megpirítom. Ráöntöm a tejfölt és a túrót, összeforgatom.
Tálalok. Szedek a tányérra tésztát, teszek rá sült szalonnát, szórok rá sajtot, s díszítem a sonkával.