Tejfölös torma

2011-11-26

sponsored links


Nagyon szeretem a tormát, és ebben az idõszakban épp a szezonja van. Régebb télire is tettem el, de egy ideje inkább a hûtõ zöldségtartójában tárolom zacskóba kötözve, mert úgy is nagyon jól eláll, és felhasználáskor mindig annyit veszek ki belõle, amennyire épp szükség van. Most máj, cékla és sütõtök mellé készült tejfölösen, isteni lett. 


Hozzávalók: 1 evõkanálnyi reszelt torma, 1 evõkanálnyi reszelt alma, 1 dl tejföl, fél kiskanál mustár, pici só, citromlé. 

Elkészítése: A reszelt tormát összekeverjük a reszelt almával enyhén sózzuk, hozzáadjuk a mustárt és lazán ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/DXGM...

sponsored links

Keres?s