Tejfölös póréhagymás kelkáposzta leves

2012-01-20

sponsored links

A nap fûszere: "Hiába akarunk szakítani a múlttal, valami mégis megmarad, belénk kapaszkodik, és csak nagyon nehezen tudjuk lerázni. El kell nyomni azt, ami úgy tör fel emlékeinkbõl, mint a buborék a mocsár mélyérõl; távol kell tartani gondolatainktól a kezet, mely álmunkban megérint, igazabbul, mint az igazi; félni kell az idegentõl, akinek mosolyára összeszorul a szívünk; és harcolni a karok emléke ellen, melyek nem nyúlnak többé utánunk. Hazudni önmagunknak, gyávának lenni, mindig a legrosszabbra felkészülni. És tudni, mindig észben tartani, hogy ha csak egy percre megtántorodunk, végünk van, kezdhetjük elölrõl az egész küzdelmet." Edmonde Charles Rouxe

Elõször korhely levest akartam. De inkább ez lett belõle.

Hozzávalók:

kelkáposzta,

póréhagyma,

vöröshagyma,

zeller,

leveskocka ...


Folytats a blogon ... morzsoka.freeblog.hu/archives/2012/01...

sponsored links

Keres?s