Tejfölös paradicsomsaláta
sponsored links
Végre, végre érik a paradicsom :)
Bizonyára ennek nem csak én örülök, hisz a paradicsom minden konyha nélkülözhetetlen része.
Hihetetlen sokoldalúan felhasználható: fogyasztjuk nyersen, sülve, fõve, na meg aszaljuk, sõt lekvárt vagy dzsemet is készítünk belõle. Sõt olyan kamra sincs, ahol ne találnánk meg a paradicsomlét, sûrítményt vagy a paradicsommal készült különféle szószokat, mártásokat, önteteket, a gyermekek kedvencét a ketchupot, vagy a felnõttekét a lecsót.
Legeslegjobban a kertben leszakítom, hamm bekapom vagy harapom formában szeretem, de ettõl bonyolultabb étkezés sem képzelhetõ el nélküle.
Biztos, hogy ott van az asztalon...
A paradicsomsaláta egyszerû formáját készítettük el a korai vacsora részeként.
Tejfölös paradicsomsaláta
paradicsom
sûrû tejföl*
tengerisó ...