Tejfölös gombás csirke máj, gluténmentes nokedli
sponsored links
Ha csirkemáj, akkor gomba és tejföl, s hogy még diétás is legyen, akkor gluténmentes nokedlivel tálalom.
Serpenyõben készítettem: 1 evõkanál kacsazsírra tettem a megtisztított csirkemájat, jó nagy adag póréhagymát karikáztam hozzá. Fehér borssal megszórtam és lefedve pár percig pároltam, majd hozzáadtam a szeletelt csiperke gombát (üveges) Hogy színe is legyen, házi piros paprika krémmel ízesítettem és szineztem. Kb negyed óra alatt elkészült. Félrehúztam a serpenyõt és egy kispohár tejfölt kikeverve hozzáadtam a gombás csirke májhoz. Vissza tettem a tûzhelyre és összefõztem 2 perc alatt. Utólag sóztam, hogy a máj ne keményedjen meg.
A gluténmentes nokedlivel egy finom ebéd!