Tejfölös-fûszeres sült hal
sponsored links
A szakértõk szerint legalább hetente egyszer halat kellene ennünk, de a rendszeresebb fogyasztása is indokolt lehet. Mindannyian tudjuk, hogy elég drága alapanyagnak számít, ezért a magyar emberek nagy része hanyagolja is, de nem szabadna! Együnk hetente legalább egyszer halat és törekedjünk arra, hogy magyar halfajtát fogyasszunk! (a külföldi halfajtákkal kapcsolatos hírek nagy része valószínûleg nem igaz, de azért lehet alapja)
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg feldarabolt ponty szeletek ( más halfajta is lehet)
- 1 szelet szalonna
- 3 dl 12 %-os tejföl
-1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 tk. citomlé
- (1 kk. torma vagy mustár - elhagyható) ...
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg feldarabolt ponty szeletek ( más halfajta is lehet)
- 1 szelet szalonna
- 3 dl 12 %-os tejföl
-1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 tk. citomlé
- (1 kk. torma vagy mustár - elhagyható) ...