Tejfölös cheddarsajtos csirkecomb
sponsored links
Hozzávalók 2 személyre: 4 alsó vagy 2 egész csirkecomb, 4 vékony szelet bacon, 4 evõkanál tejföl, 10 dkg cheddar sajt( vagy más tipusu félkemény sajt), olaj, só, bors, csilipehely.
Elkészítése:
1. A konyhakész combokat szárazra töröljök, bedörzsöljük sóval, frissen õrölt borssal és csilipehellyel.
2. A baconszeleteket a combok köré csavarjuk, majd olajjal kikent hõálló tálba helyezzök, felül is meglocsoljuk kevés olajjal.
3. Aláöntünk 1 dl vízet sütõpapírral befedjük és forró sütõben 30-40 percig sütjük. Az idõ felénél levesszük a sütõpapírt.
4. A tálat kivesszük a sütõbõl, mindegyik combra 1-1 evõkanál tejfölt teszünk.
5. A sajtot lereszeljük, és a comborra halmozzuk.
6. Visszatoljuk a sütõbe és 10-15 percig grill funkción sütjük.
Zöldhagymás krumplisalátával vagy egyéb körettel tálaljuk.