Tejfölös-burgonyás, fûszeres csirkecombok
sponsored links
A sütõben (csõben) sült egytálételek nagyon népszerû ételcsoportja a konyhánknak. Amikor ilyet készít egy háziassony, akkor általában könnyû dolga van, mert csak össze kell rakni az anyagokat és a sütõben finomra összesülnek az ízek és egy finom étel születik. Én is akkor készítem - de ezt már írtam - amikor nem akarok sok idõt tölteni a konyhámban, de mégis valami nem megszokottat akarok összehozni. Na erre jók a sütõben sültek.
Hozzávalók: 4 adag
4 db csirkecomb, 1 kg burgonya, 1 vöröshagyma, 4 dl tejföl, 3 gerezd fokhagyma, 1 ek. mustár, kevés olaj, só, õrölt bors, 1 csokor petrezselyem, zsemlemorzsa, (2 piros színû paprika)
A burgonyát meghámozom és vékony karikára vágom, tálba teszem, majd hozzáadom a tejfölt az apróra vágott vöröshagymát, sózom, borsozom. Jól összeforgatom, majd olajozott, zsemlemorzsával beszórt tepsibe teszem és ...