Tejfölös bableves

2012-08-05

sponsored links

Elképesztõ, hogy milyen nagy különbség van a téli, illetve a nyári bableves között, még akkor is, ha a téli is fejtett babból készül esetleg, amit a mélyhûtõben tároltunk felhasználásig. Igaz persze, hogy a nyári bablevest tejfölös habarással készítem, szemben a télivel, amit fokhagymás rántással, tehát a különbség igazán indokolt. Mindazonáltal zongorázni lehet a különbséget a kettõ között, pontosan úgy, mint a tél és a nyár között. Én ugyan meglehetõsen jártas vagyok a zongorázásban, de talán ezt mégsem tudnám eljátszani:)

Hozzávalók:

60 dkg fejtett bab

egy csomag leveszöldség (2 sárgarépa, 2 fehérrépa, negyed zeller)

egy-két szál zellerzöld

1 közepes fej vöröshagyma, ami egészben kerül a levesbe

1 zöldpaprika

1 kisebb paradicsom ...


Folytats a blogon ... fakanal.freeblog.hu/archives/2012/08/...

sponsored links

Keres?s