Tejfölben sült csirkés-zsályás gnocchi
sponsored links
Bár én legszívesebben núdlinak mondanám,(hosszú ú-val, igen) mert az alakján és a benne lévõ tojáson kívül semmi nem különbözteti meg a mi núdlinktól. Ja és mifelénk a núdli grízzel és lekvárral teljesen ismeretlen volt, csak néztem, amikor az Ember nézett, mit akarok a sajttal, ha egyszer núdlit csináltam.
Azt lekvárral szokás enni.Vagy mákkal, cukorral.
Micsoda? Édesen?? Grízzel??? Mákkal...???? Mekkora hülyeség ez már... zsírra szedik a vízbõl, ne ragadjon össze, és reszelt sajttal eszik. A núdli sós. SÓS.
Zsííííír?
Na jó, akkor legyen vaj...
Ennyit számít 40 kilométer...
És bár anyukám is mindig próbálta ( nyári szünetben kevés eséllyel) megúszni a núdlit, merthogy az a rengeteg sodorgatás igen macerás, (nem, nem lehet pusztán négyszögletesre felvágni a krumplis masszát, a núdlinak NINCSENEK élei ) most én is ugyanígy sumákolok, és bevágok a kosaramba két gyors félkész gnocchit.
Hozzávalók:
50 dkg félkész gnocchi
20 dkg 12%-os tejföl ...