Tejdesszert

2012-11-05

sponsored links


Pontosabban tejkrém. Nem puding, nem panna cotta. TEJKRÉM. A szuflé gasztromagazin 2011-es téli számában találtam rá. Másodízben készítettem el, nem véletlenül. Nagyon finom, különleges desszert. Az igazat megvallva viszont szívat engem a cucc. 35 percig ajánlják fõzni. Elsõ alkalommal 50 percig jutottam kb., most pedig 1 órán túl is fõztem, valahogy mégis hígabb lett. Talán a tejjel lesz gond. Vagy a mézzel...? Talány. Már arra is gondoltam, hogy valamit kifelejtettek a hozzávalók felsorolásánal. No, de a lényeg, az íze! Hihetetlenül édes és finom, a férjemnek is igencsak ízlik. Más tesztalany egyelõre még nem akadt. (Jelentkezõ?:))

Tejkrém csokoládéval

Hozzávalók 2 pici adaghoz:

1 liter tej (legalább 2,8 százalékos)
3 evõkanál méz
1 teáskanál sütõpor ...

Folytats a blogon ... renjablog.blogspot.com/2012/11/tejdes...

sponsored links

Keres?s