Tejbegríz brülée

2012-04-28

sponsored links


Egy újabb egyszerûen, gyorsan, pénztárca kímélõen elkészíthetõ finomság a Daragaluska édesen után Hegyi Barbara Abraka Babra címû könyvébõl, ami nagy meglepetésre ott szerepel  az év legnagyobb szabású olvasói közönségszavazásának finisében, ami nem más, mint az Aranykönyv. A május 6-ig tartó utolsó körben már csak a legjobb 10 van versenyben a díjért. Külön kategóriában szavazhatunk a legjobb magyar és külföldi szakácskönyvekre.

A magyar szerzõknél leginkább a korábbi évek "nagyjait" találjuk. Horváth Ilona (a tavalyi gyõztes) és Frank Júlia (2009 legjobbja) tarolni látszik, már ami a könyvek számát illeti, hiszen hogy ki áll nyerésre, azt most még nem tudni.

A külföldiek között ezúttal nincs se Gordon Ramsey, se Nigella Lawson, ott van viszont Jamie Oliver, a tavalyi évek egyeduralkodója.

Visszatérve a desszertre, akár a SAD 5. fordulójára is készülhetett volna. Ugye emlékeztek rá? Május 1-ig várom tõletek az elkészült finomságok képeit és rövid leírásukat!

Hozzávalók: 

1 liter tej
20 dkg búzadara
10 dkg cukor ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s