Tej nélküli almamártás

2011-11-14

sponsored links


 Egy régebbi "Prima Konyhá"-ban találtam erre a receptre és azonnal el is készítettem. Mondanom sem kell...a leánykáim és én....hát hogy is mondjam??... eltüntettük. Méghozzá nagyon-nagyon hamar!!:) Még jó, hogy férjemnek nem is szóltam róla:) Legközelebb minimum dupla adagot készítek!!

 Hozzávalók: 60 dkg alma, ízléstõl és az alma édességétõl függõen kb. 10-15 dkg cukor, 2 tasak vaníliás pudingpor, fahéj, szegfûszeg, citromhéj és citromlé.
Elkészítése: Az almát meghámozzuk, csumáját kivágjuk, húsát kis kockákra vágjuk, majd annyi vízben, amennyi éppen ...

Folytats a blogon ... konyhatundermese-galedith.blogspot.co...

sponsored links

Keres?s