Tegnap és ma reggel

2012-02-07

sponsored links


Furcsa nap volt a tegnapi, biztos a telihold közelsége miatt, mindenki nagyon feszült volt. Ebédre idõhiány miatt csak egy kis kínai tésztás levest fõztem, húsleveskockával. Tudom nem a legegészségesebb, de forró volt és csípõs, jól átmelegített mindenkit.

Örömmel láttam a délután folyamán, hogy nem fagyott meg minden kismadár, egy kis cinege meglátogatott bennünket :)

Vacsorára azért csak készült valami rendesebb étel. A hét végére vásárolt húsokból volt még 3 doboz (3*70 dkg) kétízületes csirkeszárny a hûtõben, azokat megtisztítva, jól befûszerezve sütõpapírral bélelt tepsiben sütöttem alufóliával letakarva kb. 1 órán át 180 fokon, aztán fólia nélkül 250 fokon még addig, hogy ilyen szép legyen:

A fûszerezéshez kevés sültcsirke fûszerkeverékem mellett Legkisebbikem Barátnõjétõl kapott Házi Arany szárnyasfûszer és chilis fûszerkeveréket is használtam, fokhagyma granulátummal és szárított rozmaringgal kiegészítve (a frisset vastagon lepi a hó a kertben).
Szokás szerint ugyanolyan fûszerezéssel, alatta sült meg a krumpli. Nagyon finom ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2012/02/tegnap-es...

sponsored links

Keres?s