Tavaszi újdonságok a Damniczki Cukrászdában
sponsored links
Nem kérdés, hogy Damniczki fagyikat egyszerûen imádjuk! Újra és újra és újra vissza kell térni, mert mindig akadnak fantasztikus újdonságok, amiket muszáj megkóstolni.
A legújabb, tavaszi kreációk most mousse formájában kényeztetik az érzékeket. 3 izgalmas új ízvariációban ízlelhetõk és elsõ falatnál elvarázsolnak.
A fekete teával kombinált málna például már fagyiban is nagyon ízlett, de így habként még intenzívebb az íze és nagyon kellemes élmény. Amikor pedig felbukkan a közepén a sûrûbb, zselés rész, nagyon izgalmas kontrasztot alkot a körülötte lévõ könnyebb habbal.
A második íz (kép nélkül) a vörösboros cseresznye, ami egyáltalán nem alkoholos, viszont nagyon kerek, kellemes ízvilág.
A harmadik íz, nekem nagy kedvencem, bár itt sem tolakodó a feketeribizli, amit rozmaringgal és szecsuáni borssal társítottak. Nem kell megijedni a fûszerektõl, egyáltalán nem tolakodók, inkább csak a háttérben lágyan érezhetõk.
Pár szót a kávéról is kell mondanom. Az Awaken pörkölõbõl származik. Alapjáraton nem vagyok túlzottan oda ezekért az újhullámos, világos pörkölésû történetekért, de ez a flat white annyira kerek egész volt, annyira tökéletes kávé-élményt adott, hogy nem hagyhatom ki az áradozásaimból.
Szóval a Damniczkiba már nem csak a fagyi meg a desszertek, hanem a tökéletes kávé miatt is érdemes ellátogatni.