Tavaszi saláta
sponsored links
Hozzávalók:
2 fej saláta
4-5 szem retek
1 konzerv doboz kukorica
fekete olívabogyó - ízlés szerint
1 szelet tk. kenyér
6 ek. olívaolaj
6 ek. víz
3 tk. bio levespor és zöldségkeverék
himalaya só - ízlés szerint
2 tk. agavé szirup
1 ek. sörélesztõpehely
Elkészítés:
2 fej saláta
4-5 szem retek
1 konzerv doboz kukorica
fekete olívabogyó - ízlés szerint
1 szelet tk. kenyér
6 ek. olívaolaj
6 ek. víz
3 tk. bio levespor és zöldségkeverék
himalaya só - ízlés szerint
2 tk. agavé szirup
1 ek. sörélesztõpehely
Elkészítés:
A salátát megmossuk, és a leveleket apróbb darabokra vágjuk. A retket is megmossuk és feldaraboljuk, a kukoricát és az olívabogyót lecsepegtetjük, és hozzáadjuk az elõzetesen elõkészített zöldségekhez. A kenyeret megpirítjuk és felkockázzuk. Ezt is a salátához adjuk.
Elkészítjük az öntetet:
az olajat összekeverjük a vízzel, fûszerrel, sörélesztõpehellyel, sózzuk és agavé sziruppal édesítjük. Tálalás elõtt kb. 20 perccel öntjük a salátára.