TAVASZI SALÁTA FÜSTÖLT KACSAMELLEL ÉS MANGÓVAL
sponsored links
Oké, tudom hogy böjt idõszak van, tudom. Próbálom is tartani magunkat ehhez, hiszen nem esik nehezemre, de ennek a füstölt kacsamellnek nem bírtam ellenállni. Egyrészt errefelé igazi ritkaság, másrészt azonnal tudtam mit készítek belõle. A salátákra nagyon vágyom mostanában, és most éppen új zöldet próbáltam ki, mégpedig a "pea shot"-ot. Nem tudom magyarul pontosan mi, talán a borsónak a hajtása vagy kis levélkezdeménye. Igazi borsó íze van, de picit csípõs. Természetesen mással is mûködik, sõt legközelebb én is lecserélem valami vegyes leveles salátára. A kacsamellet rózsaszínûre sütöttem, vékony szeletkre vágtam. És mivel az egészet próbáltam a kínai ízvilág felé elvinni, a salátaöntet szójaszószos-limeos-gyömbéres.
1 db füstölt, nyers kacsamell (kb 20 dkg)
só
bors
kb 10-15 dkg friss zöld saláta ( vagy saláta mix) ...