Tavaszi finom fõzelék, magos bundában sült mozzarella golyókkal:

2014-03-26

sponsored links


1 csomag tavaszi vegyes zöldség (bébi répa, borsó, karfiol, petrezselyem. Zöldbab, csemege kukorica) 1 liter tej, 1 kanál liszt, só vagy delikát, cukor.
Pici olajon(én olíván szoktam) megpirítjuk a zöldségeket, sózzuk felengedjük pici vízzel épphogy csak ellepje. Amikor megpuhulnak, egy pici tejet elkeverünk a liszttel, majd fokozatosan hozzáadjuk a többit is amikor elkeveredett a zöldségre öntjük. Cukrozzuk (nagy csipet) és kóstoljuk, ha szükséges adunk még hozzá sót és cukrot. Megvárjuk amíg felfõ és magokkal elkevert panírban kirántott mozzarella golyókkal tálaljuk.




Folytats a blogon ... ancikonyha.blogspot.com/2014/03/tavas...

sponsored links

Keres?s