Tavasz, Húsvét, megújulás

2012-04-10

sponsored links

Soha nem szerettem a Húsvétot. Eddig. Az elsõ vagy talán második olyan év volt, amikor rájöttem, hogy nem is olyan rossz. A föld illatos melege,a nap sárga fénye, a fû zöld hajtása, az aranyesõ nyíló virága, a szõrös barka rügye,az ibolya lila indigója mind mind a megújulás reményét hordozza. És ahogyan a természet újjászületik, mi is ilyenkor érezzük, hogy új idõk kezdõdnek. Tervek, álmok, és valami különleges módon egy tisztább világ alakul körülöttünk. A zavaros, kicsit nehéz idõket a hátunk mögött tudhatjuk és az ég vakító kékje egyre szebb horizontot alkot.
Húsvéti menüsorok, amelyek friss, tavaszi ételekbõl állnak, sok zöldséggel és könnyû édességekkel. Túró, retek,medvehagyma, tojás,sovány sonka, friss kenyér és foszlós kalács. A házat  vanília és citromillat lengi be már kora reggel, a  pillekönnyû briós és a sodort- tekert túrós kalács illata. Puha mézeskrémes és ánizsos nyuszis keksz a legkisebb családtag kedvére. Medvehagymás ...

Folytats a blogon ... eletunkeseteleink.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s