Tavasz a Damniczkiban
sponsored links
Izgalmas újdonságokkal várják a tavaszt a Damniczki Budapest ? cukrász manufaktúrában
A Damniczki Budapest ? cukrász manufaktúra a nyitás óta eltelt két évben megmutatta, hogy fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumokat, a legjobbat kívánja adni a vendégei számára.
A Damniczki Budapest ? cukrász manufaktúra rendkívül gazdag fagylaltválasztéka, a sütemények és péksütemények szortimentje mellett, újabb izgalmas, szezonális monodesszertekkel várja a hozzá érkezõ vendégeket.
Damniczki Balázs a már tõle megszokott precizitással és kreativitással alkotta meg a tavaszi kollekció desszertjeit, amelyeknek egy része a Damniczki-rajongók számára ismerõs lehet, hiszen a Damniczki fagylaltoknál már felhasznált alapanyagok köszönnek vissza az új édességekben. Ilyen például a szomolyai fekete cseresznye, a fekete tea vagy a málna. A szomolyai fekete cseresznye sorbet után mousse formájában kerül a pultba, a tavalyi évben, a Capigiani cég versenyén országos elsõ helyen végzett Fekete teás málna fagylalt szintén desszert változatban tér vissza. A gyümölcsös trió harmadik eleme pedig a Feketeribizli mousse, amelyet rozmaring és szecsuáni bors fûszerez.
A Damniczki Budapest ? cukrász manufaktúra missziója, hogy komplex minõségi élményt nyújtson a vendégeknek, így nem csak a sütemények, fagylaltok legjavát kínálja, hanem magas színvonalú meleg, hideg italokat és kávékat is. Az italok esetében nem kizárólag a végeredményre koncentrál, az egész folyamatot a legjobb minõség iránti vágy hatja át. A barista világversenyeken használt Black Eagle kávégép, négy szakképzett barista és a minõségi alapanyag elengedhetetlen feltétele annak, hogy a lehetõ legjobb kávét biztosítsák a vendégeknek, éppen ezért választották beszállítójuknak a tatai Awaken pörkölõt.
Az Awaken kiváló partner, mivel a lehetõ legmodernebb technológiai háttérrel és felszereléssel rendelkeznek ahhoz, hogy a friss zöld kávészemekbõl az egyedi ízjegyeket a lehetõ legjobban hozza ki.
A legmagasabb minõsítést elért arabica kávéból a profi barista, Salamon Anikó készíti a Damniczki Budapest kávéit, kávés italait. Anikó folyamatosan egyeztet az Awaken pörkölõ tulajdonosával, Dobos Ádámmal, visszacsatolva számára a vendégek jelzéseit, így közösen dolgoznak azon, hogy a Damniczki Budapestben valóban a vendégigényeknek megfelelõ, legmagasabb minõségû kávé kerüljön felszolgálásra.
Anikó hosszú évek óta baristaként dolgozik, legkedvesebb eszköze a Black Eagle kávégép. ?Mikor elõször jártam a Damniczki Budapest-ben és eltöltöttem bent egy napot, átvettem a hely atmoszféráját, és tudtam, hogy ez az a hely, ahol látom magam évek múlva is.?