Tatárbifsztek

2012-06-13

sponsored links


Gondolkodtam, hogy le merjem e írni a bifszteket így magyarosan, de ez a tatár recept annyira mesze áll a tradicionális elõdtõl, mint a magyaros írásmód a tatár beefsteak elnevezéstõl, szóval talán mégiscsak így leszek a legkonzekvensebb. Nálunk anyu a mestere a tatárbifsztek elkészítésének, és már egész kicsi koromtól kezdve nagy kedvenc volt a családban. Aztán egy napon szembesítettek a szomorú valósággal, hogy ez bizony nyers hús, na de addigra már annyira megszerettem, hogy ez az információ nem tántoríthatott el.

Ahogy anyu készíti:

0,5 kg Marhahátszín kétszer átdarálva
2 nagy fej hagyma nagyon finomra aprítva
2 ek worcheister szósz
3 ek piros arany
3 ek ketchup
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek konyak ...

Folytats a blogon ... edesfogadalom.blogspot.com/2012/06/ta...

sponsored links

Keres?s