Tatin torta

2012-05-16

sponsored links


A Joanne Harris féle Francia konyha címû könyvbõl származik a recept. Leginkább a sütikre vagyok rákattanva belõle. Van még ám kedvencem, egy jó kis túrós csokis tortát is kinéztem, de arra még várnotok kell :)

Ez a gyönyörû, aranyszínû, karamellizált torta melegen a legfinomabb. Ne legyen forró, mert akkor az ízek nem érvényesülnek. Nagyszerû õszi recept a háztáji alma felhasználására.

Hozzávalók a tésztához:
  • 150 g liszt + 1 kevés a lisztezéshez
  • 100 g vaj kis darabokra vágva
  • 25 g finomítatlan kristálycukor
  • 2 tojássárgája
Az almához:
  • 100 g finomítatlan kristálycukor ...

Folytats a blogon ... pannafoz.blogspot.com/2012/05/tatin-t...

sponsored links

Keres?s