Tartalmas reggeli: Scone
sponsored links
Már annyit hallottam róla, hogy meg "kellett" vennem a Good Food magazint, mert nagyon kíváncsivá tettek a szélsõséges vélemények az újságról. Igazán kapott hideget-meleget, sokan nagyon dícsérõen írtak róla, sokan pedig azon a véleményen vannak róla, hogy többnyire elkészíthetetlen, vagy nem hétköznapi ételek vannak benne. Hát az én véleményem az, hogy tetszik...:)
Szerintem ez ott dõl el, hogy kinek milyen az ízlése, milyen ételek állnak hozzá közel. Hát azt kell, hogy mondjam, hogy az enyémhez nagyon közel áll...:) Sok az ázsiai étel benne, tetszik, hogy van az ételekhez borajánló, egy két tipp...
Már jó pár blogon láttam az újságból elkészült ételt, így hát jöjjön Tõlem is egy. Szerintem méltán nevezhetem Afraa játékára, mert nekem nagyon ízlett...:-) Szóval, egy igazán nyamm-nyamm étel...:)
A süti elkészítési módja nagyon hasonló az ír-szódás kenyérhez, ehhez is szódabikarbóna és az eredeti recept szerint író kell.
Nálam most is joghurt került bele, mert az mindig van itthon....)
Hozzávalók:
45 dkg liszt, 2 kk. sütõpor, 1 kk. szódabikarbóna, 1 cs. só, 10 dkg hideg vaj, 2 ek. porcukor, 2 kis dobozos joghurt, 2 ek. tej, 1 cs. vaníliás cukor, 10 dkg ...